brassybra alternative logo

Kat with her brassybra boob tape telling her story

An unique strapless bra with invisible support for the moments that matter the most

Kat brassybra boob tape

 

Hei Jeg heter Katherina og jeg vil fortelle deg hvordan jeg kom på ideen Brassybra®.

For ca 4 år siden da jeg skulle gifte meg, fant jeg drømme kjolen min, men jeg hadde ingen BH som passet det stroppeløse designet. Så jeg gikk ut og kjøpte omtrent alle løsninger som var på markedet (ekskludert plastisk kirurgi). Jeg endte opp som mange andre, å bruke Gaffatape.  IKKE ANBEFALT! Jeg led meg gjennom dagen og greide likevel ha en flott dag, men å fjerne det var, for å si det på en fin måte: ¤%!"%& vondt!. Men jeg så idet minste bra ut! (fremdeles ikke å anbefale Gaffatape). En stund senere dukket samme problem opp, denne gangen men en annen kjole, så jeg tenkte det må være en bedre løsning en Gaffatape. Så jeg satte i gang med å finne en løsning.

Jeg klippet ut og eksperimenterte med forskjellige former og materialer. Jeg brukte venner, søstre, mor og svigermor for å være mine forsøkskaniner. Til å begynne med var det bare en hobby, noe bare for å ha for meg selv. Etterhvert spurte flere og flere venner om det og jeg la mer og mer arbeid i det. Nå nesten 5 år senere lanserer jeg Brassybra. Det er verdens første pustende BH som strekker seg som huden din. Den fester seg til huden på en unik måte slik at det er mulig å svømme med den. Den leveres i størrelsene A-G og samtidig gir løft og støtte.

 

 Det å kunne gi deg en så god BH, jeg har investert alle mine sparepenger, også fått støtte fra Innovasjon Norge og Proneo for å hjelpe meg å finne en fabrikk vi kunne jobbe med under produktutviklingen. Vi endte med et 97% bomullsbasert materiale med elastan, som vi kaller Second Skin Technology. Det viktigste under denne utviklingen var å sikre kvaliteten og at arbeidsforholdene var gode, slik at du kan være sikker på at du får et trygt og godt produkt

 

Vi sender nå over hele verden og er på vei til en butikk i nærheten av deg!