Hva er Brassybra?

Brassybra er en brysttape som etterligner huden ved å puste og strekke seg som huden. Limet blir varme aktivert av kroppstemperaturen og det gjør at man kan bevege seg uten at den faller av, du kan også ha den på i vann/saltvann om man vil. Brassybra løfter, former og støtter brystet.

Kan Brassybra falle av?

Før man tar på Brassybra bør huden være ren, uten oljer eller kremer. Det er viktig at brysttapen blir varme aktivert av kropps temperatur så gjerne ta den på 30 min før du skal ut. Dette reduserer faren for at den kan falle av.

Ta av Brassybra?

I boksen ligger det 3 stk brysttape fjernere, disse hjelper deg å ta av brysttapen. Ta tapen forsiktig av i en ende og så tørk kluten der limet sitter. Det er også fult mulig å bruke babyolje eller olivenolje, da smører du det på og drar forsiktig av. Man kan også ta en varm dusj med olje får å få av brysttapen. Ikke dra av brysttapen som et plaster, her må man bruke tålmodighet være rolig og nøye. Hvis man ikke er forsiktig kan det gi hud irritasjoner.

Brassybra blir rynkete!

Dette er normalt, men heldigvis vises ikke dette når klærne er på. Dette er fordi brystet blir løftet opp og huden samler seg sammen.

Danse, bade, svømme eller dusje?

Brassybra er så elastisk at man kan danse så lenge man orker uten at den faller av. Brassybra etterligner huden ved å puste slik at den tørker meget fort etter at den er blitt bløt. Svømming er også mulig, da den er så elastisk og former seg til brystet, samtidig som

Hvor lenge/ofte kan jeg bruke Brassybra?

Vi anbefaler ikke mer enn 8 timer. Brassybra er ikke ment til å brukes daglig, dette er på grunne av limet som gir en peeling effekt når Brassybra fjernes. Når Brassybra fjernes, tar den med seg døde hudceller hvor tapen har vært slik at huden trenger hvile etter bruk. Vi anbefaler ikke bruk mer enn en gang i uken.

Kan man bruke Brassybra om igjen?

Brassybra er et engangsprodukt, men det er 3 par i hver boks!

Vises Brassybra når klær er på?

Nei, Brassybra er laget for å etterlignehuden så mye som mulig, brysttapen løfter, former og støtter brystet uten å være synlig når man har på klær. Det er også mulig å klippe og forme den litt som man ønsker. Ta gjerne på Brassybra før man tilpasser den til klærne, men ikke klipp mer enn 2-3 cm på hver kant. Om du klipper mer kan den miste sin effekt.

Kan Brassybra tilpasses til klærne?

Man kan klippe og forme den litt som man ønsker. Ta gjerne på Brassybra før man tilpasser den til klærne, men ikke klipp mer enn 2-3 cm på hver kant. Om du klipper mer kan den miste sin effekt. (Se gjerne instruksjons film)

Jeg er litt rød hvor tapen har vært

Noen kan oppleve dette. Det er fordi brysttapen øker blodsirkulasjonen hvor tapen har vært. Dette er normal og vil forsvinne etter en liten stund.

Når skal brassybra ikke brukes?

Hvis du har kjent diabetes, tapeallergi eller veldig sensitiv hud, anbefaler vi ikke bruk av Brassybra. Aldri bruk Brassybra på irritert eller skadet hud. Hvis du er usikker om dette gjelder deg, anbefaler vi at du ikke bruker Brassybra. Hvis brukt, gjøres dette på eget ansvar.

Brysttapen klør og er ubehaglig å ha på!

Brassybra er laget av hypoallergene materialer, men hos enkelte personer kan en allergisk reaksjon oppstå. Hvis bruk av produktet gir irritatsjon, stopp bruken øyeblikkelig. Hvis dette ikke gjør slik ubehaget slutter innen kort tid, vennligst oppsøk en lege.

 

Trykk på linken for flere instruksjonsvideoer av Brassybra!