PERSONVERNERKLÆRING

 

----

 

DEL 1 - HVA GJØR VI MED DIN INFORMASJON?

 

Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøp og salgsprosessen, samler vi den personlige informasjonen du gir oss, slik som navn, adresse og e-postadresse.

Når du blar gjennom vår butikk, vi også automatisk motta IP (Internet Protocol) adresse på datamaskinen for å gi oss informasjon som hjelper oss med å lære om din nettleser og operativsystem.

Epost markedsføring: Med din tillatelse, kan vi sende deg e-post om vår butikk, nye produkter og andre oppdateringer.

 

DEL 2 - SAMTYKKE

 

Hvordan får du mitt samtykke?

Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, verifisere kredittkortet ditt, legge inn en bestilling, legge til rette for en levering eller returnere et kjøp, innebærer det at du samtykker til vår innsamling og til bruk for bare det formål.

Hvis vi ber om din personlige informasjon til en sekundær årsak, som markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte for din uttrykte samtykke, eller gi deg en mulighet til å si nei.

 

Hvordan trekker jeg mitt samtykke?

Hvis du etter at du meldt deg på, og du ombestemmer deg, kan du trekke tilbake ditt samtykke som tillater oss å kontakte deg, for fortsatt innsamling, bruk eller utlevering av din informasjon, når som helst, ved å kontakte oss på support@Brassybra.com eller post til oss på:

Kat er Brassy AS

Mellomvegen 28 7503 Stjørdal

 

DEL 3 - FLAGGING

 

Vi kan avsløre din personlige informasjon hvis vi er pålagt ved lov å gjøre det, eller hvis du bryter våre vilkår for bruk.

 

DEL 4 - Shopify

 

Vår butikk ligger på Shopify Inc. De gir oss med online e-handel plattform som tillater oss å selge våre produkter og tjenester til deg.

Dine data blir lagret gjennom Shopify datalagrings, databaser og generell Shopify søknaden. De lagre dine data på en sikker server bak en brannmur.

 

Innbetaling:

Hvis du velger en direkte betaling gateway for å fullføre kjøpet, så lagrer Shopify dine kredittkortopplysninger. Det er kryptert gjennom Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Kjøpets transaksjonsdata lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpet transaksjonen. Etter det er ferdig, er kjøpets transaksjonsinformasjon slettet.

Alle direkte betalingsløsninger følge standarder satt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover.

PCI-DSS kravene bidrar til å sikre trygg håndtering av kredittkortinformasjon ved vår butikk og dens tjenesteleverandører.

For mer innsikt, kan du også lese Shopify vilkår for bruk (https://www.shopify.com/legal/terms) eller personvernerklæringen (https://www.shopify.com/legal/privacy).

 

DEL 5 - tredjepartstjenester

 

Generelt vil tredjepartsleverandører som brukes av oss bare samle inn, bruke og avsløre din informasjon i den grad det er nødvendig for å tillate dem å utføre tjenestene de leverer til oss.

Men visse tredjeparts tjenesteleverandører, for eksempel betalingsløsninger og andre betalingstransaksjons prosessorer, har sine egne retningslinjer i forhold til den informasjonen vi er pålagt å gi til dem for dine innkjøpsrelaterte transaksjoner.

For disse leverandørene, anbefaler vi at du leser deres retningslinjer, slik at du kan forstå på hvilken måte din personlige informasjon vil bli håndtert av disse leverandørene.

Spesielt husk at enkelte leverandører kan være plassert i eller har anlegg som er plassert en annen jurisdiksjon enn deg eller oss. Så hvis du velger å gå videre med en transaksjon som involverer tjenestene til en tredjeparts tjenesteleverandør, så din informasjon kan bli underlagt lovene i jurisdiksjonen (e) der at tjenesteleverandøren eller sine fasiliteter ligger.

Når du forlater vår nettside eller blir omdirigert til en tredjeparts nettside eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt disse retningslinjene for personvern eller våre nettvilkår.

 

lenker

Når du klikker på linker på vår butikk, kan de henvise deg bort fra vår side. Vi er ikke ansvarlig for personvernet på andre områder, og oppfordrer deg til å lese deres håndtering av personlige opplysninger.

DEL 6 - SIKKERHET

 

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at det ikke går feilaktig tapt, misbrukes, avslørt, endret eller ødelagt.

Hvis du gir oss din kredittkortinformasjon, er informasjonen kryptert ved hjelp av Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og lagres med AES-256 kryptering. Selv om ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og iverksette ytterligere allment aksepterte industristandarder.

 

DEL 7 - COOKIES

 

Her er en liste over informasjonskapsler som vi bruker. Vi har listet dem her slik at du kan velge om du ønsker å melde deg ut av informasjonskapsler eller ikke.

_session_id, unik token, sesjoner, Lar Shopify å lagre informasjon om økten (referrer, destinasjonssiden, etc).

_shopify_visit, ingen data holdt, vedvarende i 30 minutter fra siste besøk, Brukes av vår hjemmeside leverandørens interne statistikk tracker for å registrere antall besøk

_shopify_uniq, ingen data holdes, utløper midnatt (i forhold til besøkende) av neste dag, Teller antall besøk til en butikk med en enkelt kunde.

cart, unik token, vedvarende i 2 uker, lagrer informasjon om innholdet i handlekurven din.

_secure_session_id, unik token, sessional

storefront_digest, unik token, ubestemt Hvis butikken har et passord, brukes denne til å avgjøre om dagens besøkende har tilgang.

 

DEL 8 - Alder

 

Ved å bruke dette nettstedet, bekrefter du at du er minst nådd myndighetsalder i landet du handler fra.

 

DEL 9 - ENDRINGER I PERSONVERN

 

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicy når som helst, så kan du bør lese den ofte. Endringer og presiseringer vil tre i kraft umiddelbart etter sitt innlegg på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her at det har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og / eller avsløre den.

Hvis vår butikk er ervervet eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen bli overført til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

 

SPØRSMÅL OG KONTAKTINFORMASJON

 

Hvis du ønsker å: tilgang til, rette, endre og slette alle personlige opplysninger vi har om deg, registrere en klage, eller bare ønsker mer informasjon, kontakt vår Privacy Compliance Officer på support@Brassybra.com eller per post til

Brassybra

[Re: Privacy Compliance Officer]

Mellomvegen 28 7503 Stjørdal