Se bort fra angreretten, gjelder standard returvilkår, men ta kontakt med oss så kommer vi frem til en løsning.

Returer

Returer må sendes innen 30 dager. Hvis 30 dager har gått siden kjøpet, kan vi desverre ikke tilby deg en refusjon eller bytte. For å være kvalifisert for en retur, må varen være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Det må også være i originalemballasjen.For å få refusjon krever vi en kvittering eller kjøpsbevis. Det er visse situasjoner der bare delvis refusjon innvilges (hvis relevant).Ethvert element ikke i sin opprinnelige tilstand, er skadet eller mangler deler av grunner som ikke skyldes feil fra vår side.Ethvert element som returneres mer enn 30 dager etter levering

Refusjoner (hvis relevant)

Når varen er mottatt og inspisert, vil vi sende deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt din returnert element. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av tilbakebetalingen. Hvis du blir godkjent, da tilbakebetalingen vil bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet eller opprinnelige betalingsmåte, innen en viss mengde dager.

 

Sene eller manglende refusjoner (hvis relevant)

Hvis du ikke har mottatt en tilbakebetaling ennå, Først sjekk bankkontoen igjen.Så ta kontakt med kredittkortselskapet, kan det ta litt tid før tilbakebetalingen er offisielt lagt ut.Neste blir å kontakte banken din. Det er ofte noe behandlingstid før en refusjon blir tilbakebetalt. Hvis du har gjort alt dette, og du fortsatt ikke har mottatt tilbakebetalingen ennå, kan du kontakte oss på Support@Brassybra.com.

Bytte (hvis relevant)

Vi erstatter bare produkter hvis de er skadet eller ødelagt. Hvis du trenger å bytte det for den samme varen, send oss en mail på Support@Brassybra.com hvor du vil få hjelp.

Gaver

Hvis varen var merket som en gave når kjøpt og sendt direkte til deg, vil du motta en gavekort for verdien av varen. Når den returnerte varen er mottatt, vil et gavekort bli sendt til deg.

Shipping

For å returnere produktet, bør du sende produktet til: Mellomvegen 28, 7503 Stjørdal

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnadene for retur varen. Fraktkostnader er ikke refunderbart. Hvis du mottar en refusjon, vil kostnadene for returfrakt bli trukket fra tilbakebetalingen.

 Avhengig av hvor du bor, kan leveringstid variere

 Hvis du skal sende en vare over 500nok, bør du vurdere å bruke en sporbar levering tjeneste eller kjøpe frakt forsikring. Da vi ikke kan garantere vi mottar ditt retur produkt.